X

SEAT та ФК «Карпати» разом йдуть до перемог

Бренд SEAT став ексклюзивним автомобільним спонсором для львівської футбольної команди «Карпати». Відтепер футболісти та тренери користуватимуться автомобілями марки SEAT з логотипом «Карпат».

Дану угоду підписано на три роки – до 2016 року. Така співпраця відомого автомобільного бренду, який в Україні представляє компанія «Порше Україна», та футбольного клубу є першою в Україні, а тому представники обох брендів сподіваються, що тандем SEAT та ФК «Карпати» приведе до спільних перемог. Про це під час прес-конференції зазначила керівник бренду SEAT в Україні Дар’я Штименко.

«Бренд SEAT і футбол надзвичайно близькі. Вони обидва притягують погляди мільйонів людей, вони сповнені емоцій, динамізму, азарту. В Іспанії багато шанувальників SEAT та справжніх футбольних вболівальників. Коли ми планували «футбольну співпрацю», довго не роздумували – наш вибір впав на ФК «Карпати». Бо такої кількості відданних вболівальників, які є у «Карпатах», я не бачила в жодному українському футбольному клубі. Люди настільки вірять у свою команду, і це вартує уваги. Барселона, звідки походить відомий на весь світ футбольний клуб, як місто дуже схожа зі Львовом. Це та ж емоція, історія, незалежність», – розповіла Д.Штименко.

Відтак, у рамках співпраці, SEAT надає футбольному клубу у користування п’ять легкових автомобілів та один мінівен. Як зазначив заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Туркевич, автомобілі використовуватимуться для клубних цілей – обслуговування під час матчів команди арбітрів, доставка футболістів, агентів, тощо. «Тобто автівки використовуватимуться клубом в повному обсязі для поточних і повсякденних справ. Також ми їх долучатимемо до усіх промо-акцій та спортивних заходів», – сказав І.Туркевич.

Дана співпраця не буде обмежена використанням лише автомобілів, адже футболісти львівського клубу тепер будуть виступати у футбольній формі з логотипом SEAT, додав заступник генерального директора «Карпат». Окрім того, футбольний клуб спільно із SEAT проводитиме різні соціальні заходи. До прикладу, 12-14 квітня вже стартував перший дитячий футбольний турнір віком 2003-2004 років. У цьому турнірі візьмуть участь 550 дітей зі всієї України – з різних відомих клубів і дитячих шкіл, яких делегували до Львова на цей турнір. Матчі серед дітей проходять на штучних полях, що поруч стадіону «Україна».

«Ця співпраця із SEAT для «Карпат» є дуже важливою, щоб розвиватись в одному напрямку. Сподіваюсь, що ця співпраця дасть натхнення двом брендам, щоб розвиватись і удосконалюватись, а також разом іти до перемоги», – додав Ігор Туркевич.