X

Сьогодні стане відомий Автомобіль року в Україні 2018

На звание «Автомобиль года в Украине 2018» претендуют 45 разных моделей.

У цьогорічному конкурсі «Автомобіль року в Україні 2018» самими непередбачуваними стали результати підрахунку голосів при виборі фіналіста в одній з головних номінацій, а саме, «Кросовер року».

Можна сміливо сказати, що за всю історію існування конкурсу вперше за престижний титул боролися практично рівні претенденти на перемогу: Ford Kuga, Honda CR-V, Mazda CX-5, Peugeot 3008 і Skoda Kodiaq. Аж до останнього дня голосування чаша терезів схилялася то в той, то в іншій бік. Тим більш значущою виглядає перемога Mazda CX-5.

Кращих визначали шляхом голосування українські автомобілісти, а також провідні автожурналісти країни. В цьому році організатор акції «Автомобіль року в Україні» ТОВ «Автомедіагруп» був укладений договір з незалежною аудиторською компанією Baker Tilly, яка контролює проведення конкурсу на всіх етапах.

В рамках конкурсу легкові автомобілі поділені на п’ять різних класів, а кросовери – на три. Крім того, існують спецномінації – кращі електромобілі та гібриди, купе і спорт-модифікації, а також мінівени і фургони. Також будуть і традиційні нагороди за кращий дизайн і співвідношення ціна/якість.