X

Мережа АЗК WOG отримала відзнаку за соціальну відповідальність

«Группа социальных предпринимателей Украины» отметила сеть АЗК WOG Знаком социальной ответственности за активное участие в социальной жизни и выделение средств на благотворительность.

Компанія WOG давно прийняла рішення розділити з клієнтами соціальну відповідальність для тієї частини населення, якій складно захистити себе. Протягом 11 років благодійної діяльності WOG перерахувала на лікування маленьких пацієнтів більше 5 млн. грн., завдяки своїм клієнтам.

Компанія WOG вдячна своїм клієнтам за те, що у стрімкому сьогоденні вони знаходять в собі сили та бажання допомогти тим, хто цього потребує. WOG, звісно, й надалі буде усіляко цьому сприяти.

Зокрема, наразі триває вже 12-та за рахунком всеукраїнська акція «Дорога до серця», метою якої є збір коштів на придбання новітнього медичного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії у Києві та Первомайської лікарні. Вже зібрано більше 1 млн. грн.

«Якщо раніше ми допомагали конкретним людям, то зараз наша допомога може досягти 10-20 тис. людей лише за перші 5 років. Все, що нам необхідно зробити – надати кошти, якими діляться споживачі на покупку обладнання. Зазначу, що наші клієнти активно включаються в проект і роблять добро, «голосуючи» гривнею за здоров’я дітей. Тому ця почесна відзнака належить саме нашим клієнтам, якими ми дуже пишаємося» – говорить директор з маркетингу WOG Віталій Ткаченко.

Благодійна акція «Дорога до серця» триває, тож не нехтуйте можливістю допомогти хворим дитячим сердечкам.