X

Solaris готує до прем’єри електробус Urbino 9 LE

Польская компания Solaris Bus & Coach выведет на рынок новый электрический автобус – 9-метровую модель с низким уровнем входа Urbino 9 LE

Зовсім скоро, 30 вересня відбудеться світова прем’єра електричного автобуса Urbino 9 LE від компанії Solaris Bus & Coach, яка пройде в унікальному інтерактивному форматі. Новинка поповнить сімейство моделей Urbino з електричним приводом, має довжину 9 м і належить до класу “міді”. Машина є продовженням міжміського “розділу” у виробничому портфелі з нульовим рівнем викидів, яку відкрив минулого року електробус Urbino 15 LE.

Автобус з низьким входом підтверджує динамічний розвиток бренду Solaris в напрямку екологічно чистого громадського транспорту. 9-метрова модель була створена з урахуванням різноманітних потреб клієнтів. Це дуже гнучка машина, здатна адаптуватися до різних дорожніх умов, зокрема гірських районів — з крутими поворотами і підйомами.

 

Solaris Urbino 9 LE відповідає вимогам для автобусів КЛАСІВ I і II. Компанія Solaris вирішила запропонувати своїм клієнтам вибір між батареями Solaris High Power і батареями Solaris High Energy. Це дасть змогу операторам гнучко планувати беземісійні маршрути не тільки в межах міста, а й за його межами.

Комфорт і безпеку водія забезпечують сучасна електрична силова лінія, допоміжні електронні системи, а також інтерактивна панель. Незважаючи на свої компактні розміри, 9-метровий автобус пропонує на диво просторий салон, в якому можна розмістити до 27 зручних сидінь, більшість з яких по ходу руху. Практичні рішення, як-от поручні з дозаторами дезінфекційних засобів і закрита кабіна водія, гарантують комфортну і безпечну поїздку для пасажирів.

Детальніше про новий електробус можна буде дізнатися під час його світової прем’єри.