X

Спеціалізована СТО «Майстер Сервіс» з ремонту кондиціонерів – номінант конкурсу «Краща СТО 2016»

В нынешнюю жару ажиотаж на харьковской СТО из сети «Мастер Сервис», специализирующейся по ремонту кондиционеров, не случаен. Здесь умеют делать то, что не умеют или просто не делают другие.

Спеціалізований автоцентр «Майстер Сервіс» (пер. Новоросійський) пропонує послуги з технічного обслуговування кондиціонерів легкових авто, кросоверів, мінівенів і позашляховиків.

До переліку виконуваних робіт входять діагностика, промивка й антибактеріальна обробка системи кондиціонування, заміна несправних вузлів і комплектуючих компресорів кондиціонерів, ремонт магістралей, заправка кондиціонера холодоагентом і маслом. Обладнання автоцентру дає змогу виконувати і свого роду ексклюзивні операції, такі як перевірка якості холодоагенту газоаналізатором, а також заправка сучасним високоекологічним холодоагентом R1234.

Завдання автосервісу – надати якісне обслуговування за доступними цінами на тлі високого рівня сервісу, адже «Майстер Сервіс» дорожить кожним новим і постійним клієнтом.

СТО «Майстер Сервіс» на пер. Новоросійському, 1 має зручне місце розташування, власну парковку. Для обслуговування машин є 12 підйомників, сучасне спецобладнання, широкий вибір автозапчастин і комплектуючих.

Крім повного комплексу робіт з обслуговування систем кондиціонування автосервіс пропонує послуги з монтажу/демонтажу вузлів і агрегатів, діагностику та ремонт електрообладнання, турбокомпресорів, чіп-тюнінг двигуна, налаштування та ремонт електронних актуаторів. На всі види ремонтних робіт надається гарантія від 6 місяців. Для постійних клієнтів діє дисконтна система.

Для комфорту відвідувачів у приміщенні автосервісу обладнано затишну залу очікування, де можна скуштувати гарячої ароматниої кави, безкоштовно скористатися Wi-Fi або подивитися цікаву програму на великому екрані плазмового телевізора.

Обирайте і голосуйте за учасниць конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернет-ресурсу avtobazar.ua. Це допоможе нам надалі знаходити станції техобслуговування з хорошою репутацією.