X

Став відомий переможець конкурсу Міжнародна вантажівка року 2022

Сьогодні, 17 листопада на гала-вечері в рамках автосалону Solutrans 2021 у Ліоні оголошено переможця престижного конкурсу International Truck of the Year 2022 (“Міжнародна вантажівка року 2022”). Журі, що охоплювало 23-х журналістів провідних профільних видань Європи, обрало найкращим тягач DAF нового покоління-моделі XF, XG і XG+. Він набрав 150 балів. Престижна нагорода була вручена Гаррі Волтерсу, президенту DAF Trucks.

Згідно з правилами конкурсу (IToY), щорічна нагорода вручається вантажівкам, які були виведені на ринок за останні 12 місяців і вносять найбільший внесок в ефективність автомобільних перевезень. Виробництво нових вантажівок DAF cтартувало зовсім нещодавно – в перших числах листопада.

До уваги беруть багато важливих критеріїв, зокрема технологічні інновації, комфорт, безпеку, економію палива, вплив на навколишнє середовище і сукупну вартість володіння (TSO).

Завдяки нормативним актам і законам, що встановлюють нові стандарти для вантажівок і, зокрема, магістральних тягачів в Європейському Союзі, DAF Trucks внесла значний вклад у розвиток транспорту і значно підвищила рівень комфорту роботи водіїв. Зазначимо, що DAF Trucks завоював вже шостий титул “Вантажівка року”, останній раз у 2018 році.