X

СТО Avto Plus – номінант конкурсу «Краща СТО 2016»

Белоцерковская станция техобслуживания Avto Plus специализируется на ремонте и сервисе самого популярного класса коммерческой техники, от которой востребованы надежность и минимальные затраты на эксплуатацию.

СТО Avto Plus працює у сфері ремонту й обслуговування автомобілів понад 20 років. Це станція, яка спеціалізується на ремонті комерційних бусів Mercedes Vito, Viano, Sprinter, Vario, моделі 208-410, а також Volkswagen LT. Головний її козир – постійна команда професіоналів, навичкам якої може позаздрити багато хто. І на цьому майстри Avto Plus не зупиняються, а далі продовжують професійно зростати.

На станції виконують широкий спектр робіт із обслуговування та ремонту двигунів, паливної апаратури, підвіски, трансмісії, здійснюється комп’ютерна діагностика електрообладнання. Є також пост мийки легкових і вантажних автомобілів, де застосовується безконтактний метод миття та хімчистки. На складі станції є понад 10 тисяч найменувань нових та уживаних автозапчастин до вищезазначених автомобілів.

Незважаючи на регіональне розташування на СТО Avto Plus дотримуються принципів цивілізованого сервісу і у своїй роботі керуються гаслом: «Головне – якість та надійність наданих послуг». Знають тут і що таке культура обслуговування – є кімната для клієнтів і кафе, де можна смачно поїсти.

Обирайте і голосуйте за учасниць конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернет-ресурсу avtobazar.ua. Це допоможе нам надалі шукати станції техобслуговування з хорошою репутацією.