X

СТО «Автоцентр на Столичному» – номінант конкурсу «Краща СТО 2016»

Станций техобслуживания, которые прошли официальную аттестацию сразу у нескольких автопроизводителей, в Украине не так уж много. Одна из таких уникальных СТО – расположена в Киев на Столичном шоссе.

СТО «Автоцентр на Столичному» є невід’ємною ланкою цілого комплексу, де з березня 2003 року обслуговують, ремонтують і продають автомобілі низки марок: Opel, Kia, Chevrolet, Lada, Chery і ЗАЗ. За своїми масштабами та обсягами виконаних робіт це, мабуть, один із найбільших сервісних центрів в Україні. Відділ ремонту та обслуговування автомобілів Opel, Kia, Chevrolet, Lada, Chery і ЗАЗ може прийняти в день близько 90 машин. Тут крім будь-яких видів ремонтних робіт продають оригінальні запчастини та додаткове обладнання.

Зона технічного обслуговування «Автоцентру на Столичному» обладнана 50 сучасними підйомниками, діагностичним устаткуванням для гарантійного і післягарантійного обслуговування авто. Тут проводять обслуговування та ремонт ходової частини, гальмівної системи, діагностують електронні системи автомобіля, паливну систему, системи кондиціонування, КП і АКП. Можливості кузовної ділянки охоплюють будь-які види кузовного ремонту, комп’ютерний підбір фарб, фарбування та полірування машини. При цьому використовується найсучасніше обладнання та матеріали. В ділянці тюнінгу ставлять газобалонне обладнання, мультимедійні системи, а також виконують комплекс робіт з установлення систем, що гарантують безпеку автомобіля і комфорт водія.

На складі автоцентру є понад 10 тисяч найменувань запасних частин і аксесуарів. Це оригінальні та альтернативні запчастини для автомобілів Kia, Opel, Chevrolet, Chery, ЗАЗ. Якщо потрібної вам деталі немає, її можуть оперативно доставити з іншого складу: з Києва – за один день, а з Німеччини та Південної Кореї – від 10 днів. Важливо і те, що на оригінальні запчастини поширюється шестимісячна гарантія заводу-виробника (за умови їх встановлення у офіційних дилерів).

Голосуйте за учасників конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернет-ресурсу avtobazar.ua.