X

СТО «Дальнобой-сервіс» – номінант конкурсу «Краща СТО 2016»

Техсостояние грузовых автомобилей напрямую влияет на эффективность работы предприятия, которое владеет этой техникой. В Чернигове надежность работы грузовой техники обеспечивает СТО «Дальнобой сервис».

СТО «Дальнобій сервіс» надає послуги з ремонту вантажних автомобілів європейського виробництва (DAF, MAN, RVI, Mersedes-Benz, IVECO), різної спецтехніки, причепів і напівпричепів будь-яких марок. На підприємстві можна обслуговувати техніку згідно з регламентом ТО і капітально ремонтувати її агрегати, ходову частину. Виконуються також окремі специфічні роботи: ремонт радіаторів, зварювальні роботи, регулювання кутів встановлення коліс (сходження), ремонт та обслуговування автономних опалювачів Eberspecher, Webasto, Planar.

Передбачено виїзд ремонтної бригади до місця поломки. За умови купівлі масла на СТО заміна масла в двигуні та трансмісії вантажних і легкових автомобілів безкоштовна. Шиномонтажний цех надає послуги сервісу вантажних шин будь-якої складності: зняття, встановлення, балансування, нарізка протектора, ремонт.

Фахівці «Дальнобій-Сервіс» регламентують міжсервісний інтервал автомобілів клієнтів, ґрунтуючись на рекомендаціях заводу-виробника техніки і виходячи з умов експлуатації транспортного засобу. Добір і доставка запасних частин, необхідних для ремонту, здійснюються в найкоротші терміни.

Сервіс розташований на двох майданчиках. Перший, на вул. Інструментальній, 1 – це центральний офіс, склад запчастин, 4-постова СТО, ділянка з наклепування і ремонту компонентів гальмівних систем автомобілів і ділянка шиномонтажу. Другий майданчик СТО «Дальнобій-Сервіс», розташований на вул. О.Дрозда 13 – це 9-постовий сервіс із сучасним обладнанням, мийкою та стоянкою на 10 автопоїздів. Тут також є їдальня і кімната відпочинку для водіїв. Сервіс обладнаний сучасною системою сигналізації та відеоспостереження.

Обирайте і голосуйте за учасниць конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернет-ресурсу avtobazar.ua. Це допоможе нам надалі знаходити станції техобслуговування з хорошою репутацією.