X

Таксі Über в Україні: тарифи й автопарк

В Украине компания Uber запустила наиболее массовый продукт – UberX. Кроме того, до 3 июля включительно 5 поездок предлагаются бесплатно.

Таксі Uber в Україні: тарифи й автопарк

Перед запуском Über у Києві понад 40 000 осіб відкривали додаток для виклику автомобіля. За словами регіонального менеджера Über у Східній Європі Ентоні ле Ру, це одна з найбільших цифр перед запуском Über у світі, повідомляє  ain.ua.

В Україні компанія розпочала роботу з наймасовішого продукту – бюджетного UberX. Базові тарифи на нього для киян становитимуть 25 грн за подання + 4,5 грн/км + 0,4 грн/хв. Мінімальна вартість поїздки – 40 грн.

Так із Контрактової площі до Софіївської можна доїхати за 40 грн. Із залізничного вокзалу до ВДНГ можна буде дістатися приблизно за 80 грн. До 3 липня включно користувачі зможуть безкоштовно зробити п’ять поїздок на суму до 150 грн кожна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сервіс Über запустили у Києві: відома зарплата таксистів

Über возитиме киян на чотиридверних автомобілях класу В і вище, складених щонайпізніше у 2008 році. Це будуть машини на кшталт Ford Focus, Skoda Rapid, Volkswagen Polo, Chevrolet Lacetti. Увесь список можна подивитися за посиланням.

До роботи в Україні у перший день приступлять кілька сотень водіїв. Крім документів на машину, всім їм потрібна ліцензія на перевезення і довідка про несудимість. Утім, у перший місяць можна буде їздити без них, але по закінченні 30-денного терміну, якщо документи не будуть завантажені, аккаунт водія заблокують.

Сервіс компанії Über уже працює у більше ніж 450 містах понад 75 країн світу. Uber у Східній Європі було запущено в 20 містах 11 країн за два роки.

.