X

Митниця виставить на аукціон автомобілі

Финская таможня выставит на аукцион 36 переданных государству и незадекларированных транспортных средств в пункте пропуска Райя-Йоосеппи на границе с РФ.

Аукціон із продажу транспортних засобів відбудеться в суботу 3 вересня о 12 годині за адресою Raja-Joosepintie 4580, 99800 Ivalo. З транспортними засобами, виставленими на продаж, можна ознайомитися в день аукціону з 9 до 11 години у пункті пропуску Райя-Йоосеппі, повідомляє офіційний сайт відомства.

Як видно з переліку лотів – це переважно автомобілі, вироблені в 90-ті рр. і вже доволі «убиті». Левову частину списку займають автомобілі ВАЗ, проте є й іномарки – Daewoo Nexia, Opel Vectra, Opel Omega, мінівен Pontiac Trans Sport, вантажний фургон Ford Transit і навіть такий раритет, як Volvo 240.

Митниця не несе відповідальності за якість, технічний стан, безпеку або придатність до експлуатації цих транспортних засобів. Митниця також не несе відповідальності за достовірність пробігу автомобіля, заявлені відомості про рік його випуску чи інші відомості. Транспортні засоби завжди продаються у тому стані, в якому вони перебували.

Товари, придбані на митному аукціоні, неможливо обміняти або повернути.

До аукціонної ціни додається ПДВ (податок на додану вартість) 24 %. Оплата товарів має здійснюватися під час аукціону готівкою або банківським чеком, якщо інші методи оплати на аукціоні не було оголошено. Транспортний засіб, куплений на митному аукціоні, не можна використовувати на дорогах або реєструвати до сплати податку на автомобіль, який стягується у встановленому порядку.

Нагадаємо, що кілька разів на рік у різних частинах Фінляндії митна служба продає на аукціонах товари, вилучені з обігу і передані судом державі.