X

Tesla Model X розірвало на дві частини в ДТП на 200 км/год

Tesla Model X угодила в очередное дорожное происшествие. В этот раз машину разорвало на две части

Кількість електромобілів Tesla на дорогах невблаганно зростає, і, відповідно, вони дедалі частіше стають учасниками різних подій. Незважаючи на всі системи допомоги водієві, датчики, автопілот та інші функції, автомобілі цієї марки все ж можуть потрапити в аварію. Рівень їхньої безпеки доволі високий і в компанії активно акцентують на цьому увагу.

Підбираючись ближче до суті, зовсім нещодавно у США сталася страшна ДТП, в якій, на щастя, обійшлося без людських жертв. А от Tesla Model X дісталося по повній програмі. На величезній швидкості, близькій до 200 км/год, в електрокар влетів спортивний Nissan GT-R, який буквально розділив Теслу на дві частини. Пасажирів Tesla врятувало лише те, що удар припав в задню частину машини, завдяки чому салон залишився практично цілим. А щодо водія та пасажира спорткара, вони теж відбувся лише легкими травмами і були госпіталізовані в найближчу лікарню, без будь-яких загроз життю.

Навіть незважаючи на те, що Model X розірвало на дві окремі частини, можна упевнено сказати, що Tesla чудово впоралася з ударом, враховуючи, що GT-R влетів в неї як гарматне ядро.