X

Toyota RAV-4 Hybrid дали протестувати всім охочим

На прошедших выходных состоялся первый этап народного тест-драйва Toyota RAV-4 Hybrid, организованного журналом Автоцентр.

Для тесту було надано дві модифікації Toyota RAV-4 Hybrid, які відрізнялися як типом приводу (передній і повний), так і комплектацією (найдоступніша і максимальна). Відповідно ціна у цих автомобілів відрізнялася. Так передньопривідний гібрид-кросовер із мінімальною комплектацією можна придбати за майже 825 тисяч грн, а найбагатша, повнопривідна версія обійдеться в 1 млн 55 тисяч гривень.

Маршрут для тест-драйву передбачав як відрізки з поганою дорогою, так і прямі швидкісні ділянки, де можна було перевірити динаміку автомобіля. Цим власне і скористалися тест-драйвери, загальна кількість яких за два дні становила 35 осіб. Практично кожен учасник народного тест-драйву намагався перевірити динамічні характеристики автомобіля, хоча загалом це не дуже позитивно позначалося на середній витраті пального. Лише кілька людей вирішили спробувати новий стиль водіння, щоб поставити рекорд економічності. Він виявився на рівні 5,2 літра на 100 км пробігу. Цікаво те, що мало хто з учасників тесту відчув різницю між моно і повним приводом як у динаміці розгону, так і в економічності. Очевидно, що найкраще різниця між типами приводу проявиться в зимовий час на слизьких дорогах.

А поки що ми продовжуємо записувати всіх охочих протестувати новачка на ринку України – модель Toyota RAV-4 Hybrid. Наступний етап народного тест-драйву відбудеться наприкінці жовтня. Всі охочі протестувати SUV з гібридною силовою установкою, можуть записатися на сайті autocentre.ua.

.