X

Тролейбус замість лімузина — неймовірне весілля у Сумах (відео)

В эти выходные на улицах Сум можно было увидеть свадебный троллейбус, который увез молодоженов прямо из ЗАГСа

Таких весільних кортежів Суми ще не бачили. Тільки уявіть, що молодят із РАГСу віз не лімузин, а спеціальний тролейбус «Богдан». Як виявилося, свої долі вирішили з’єднати водії тролейбусів з КП СМР «Електроавтотранс».

Анастасія і Роман познайомилися в одному депо, де майбутня дружина проходила стажування. Для весілля обрали тролейбус під №50, той самий, на якому тепер уже глава сімейства працює щодня.

Ця зчленована, 18,95-метрова модель “Богдан” Т90117, що розрахована на перевезення 184 пасажирів. Тож у весільному “рогатому” молодята та гості змогли розміститися з особливим комфортом. Для такої радісної події тролейбус на кілька годин змінив звичний маршрут. Зазначимо, що в тролейбусному управлінні Сум працює близько 500 осіб і 30 з них — це сімейні пари.

Зазначимо, що сумчани вже встигли оцінити тролейбуси “Богдан”, і таких машин на вулицях стає дедалі більше. Буквально днями між ДП “АСЗ №1” АК “Богдан Моторс” і містом було укладено договір на поставку дев’ятнадцяти 12-метрових тролейбусів Т70117.