X

Центр кузовного ремонту компанії АІС – номінант конкурсу «Краща СТО 2016»

Компания АИС открыла новый специализированный сервис – Центр кузовного ремонта.

У Києві в автомобільному містечку компанії АІС в Балтійському провулку почав працювати центр кузовного ремонту. Його створено відповідно до всіх необхідних євростандартів, що гарантують якісне виконання робіт із кузовного ремонту. Враховано всі дрібниці, навіть зручність паркувального майданчика – він, до речі, має понад 70 паркомісць.

Власне, Центр кузовного ремонту розташований більше ніж на 2000 квадратних метрах. Для зручності клієнтів пропонується простора кімната очікування, де кожен може насолодитися чашкою хорошої кави і переглядом пізнавальних телепередач або скористатися зоною Wi-Fi. У цей час співробітники компанії за допомогою спеціального віддаленого врегулювання зі своїми страховими партнерами допоможуть клієнту у вирішенні всіх питань стосовно ремонту постраждалого авто.

Після оформлення всіх необхідних документів автомобіль, що потребує ремонту, переходить у руки досвідчених фахівців Центру кузовного ремонту АІС. На території Центру для якісного виконання всіх робіт передбачено 12 арматурних і рихтувальних постів, на яких з допомогою двох підйомників фірми ОМА, трьох виправильних стендів та вимірювальної системи фірми Autorobot здійснюється якісний ремонт пошкоджених кузовів будь-якої складності. На рихтувальних постах виконується як складний, так і дрібний ремонт під фарбування та рихтувальні роботи з безфарбувального видалення вм’ятин.

Підготовчо-фарбувальні роботи здійснюються на 15 малярних постах. При цьому використовуються три ґрунтувальних пости від передової італійської фірми Nova Verta. Використовуються матеріали найвищої якості від відомих концернів Akzo Nobel та 3М. Фарбувальні роботи проводяться у фарбувальних камерах того ж відомого виробника – італійської фірми Nova Verta. Фарбувальні матеріали (фарба, лаки, ґрунти) –  від відомого голландського концерну Akzo Nobel та фірми Sikkens, виготовлені на водній основі. «АІС» із гордістю говорить про це, оскільки вже нині компанія піклується про довкілля і здоров’я громадян, на відміну від інших аналогічних підприємств.

Комп’ютерний добір кольору фарби пропонує виробник фарб Sikkens. Система підбору фарб, найкращі фахівці Києва, комп’ютерний прилад – спектрофотометр Automatchik – все це дає змогу домогтися найкращих результатів для знаходження саме того кольору, в який пофарбовано автомобіль, що потребує ремонту. На постах полірування здійснюють фінішну обробку лакофарбового покриття, що потребує максимальної уваги. Завдяки кваліфікованим фахівцям Центру кузовного ремонту в автомобільному містечку «АІС» і продуктам провідних виробників 3M і AutoMagic клієнт отримує справді блискучий результат.

Обирайте і голосуйте за учасниць конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернет-ресурсу avtobazar.ua. Це допоможе нам надалі знаходити станції техобслуговування з хорошою репутацією.