X

У День Незалежності покажуть українські спортивні автомобілі

24 августа после военного парада на Крещатике состоится традиционное «Роад Шоу», на котором покажут спортивные автомобили в разных классах.

В день святкування 25-ї річниці Незалежності України Київський міський автомотоклуб (КМАМК) покаже незабутнє автомобільне шоу.

24 серпня, у середу, о 14 годині на Хрещатику відбудеться яскраве «Роад Шоу» в рамках спортивно-презентаційної акції «Україна Єдина».

На цій події всі охочі зможуть побачити спортивні автомобільні команди з кільцевих перегонів, ралі, позашляхових змагань, дрифту та стантрайдингу, теплових аеростатів.
Більше того, ці автомобілі будуть не лише стояти. Імениті українські спортсмени перетворять Хрещатик у справжню гоночну трасу і продемонструють свою майстерність.

Кульмінацією спортивно-презентаційної акції буде старт мотоекспедиції «Україна – це Європа». Під час неї учасники відвідають понад 20 країн, подолають понад 20 000 кілометрів. Під час мотопробігу заплановано яскраві зустрічі та спілкування із тисячами українців, які живуть зараз у Європі.

«Роад Шоу» від Київського міського автомотоклубу кожного разу збирає натовп небайдужих до автоспорту та автомобілів глядачів. Свято у центрі міста привертає увагу не лише молоді, а й людей поважного віку.

Приходьте та побачте усе на власні очі 24 серпня (середа) на Хрещатику з 14 години, після військового параду.