X

У скільки обійдеться дебош і бійка Володимира Парасюка (+ВІДЕО)

Стало известно, во сколько обойдется дебош и драка Владимира Парасюка, который варварски разгромил престижный Range Rover своего коллеги Александра Вилкула.

У четвер, 22 вересня вечірній ефір на телеканалі «112» закінчився сенсаційно-скандально відомий позафракційний нардеп Володимир Парасюк серйозно посварився зі своїм одіозним колегою з «Опозиційного блоку» Олександром Вілкулом. Причому, словесна суперечка і взаємні образи в ефірі, продовжилися ефектним фізичним поєдинком вже в коридорі телеканалу. Більш того, бійка Володимира Парасюка і на цьому не закінчилася – після неї він варварськи розгромив престижний Range Rover свого опонента.

Так, намагаючись зловити Олександра Вілкула, якого його охорона швиденько вивела з чорного виходу «112», Володимир Парасюк вибіг на стоянку, розташовану біля будівлі телеканалу. Там він і побачив дорогий позашляховик, в якому сидів водій і охоронці. “Чия це машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас, тобі пофіг машина, ти собі таких сто купиш », – прокричав Володимир Парасюк, з усієї сили трощачи елітну іномарку. Так, він намагався по черзі виламати всі двері, вириваючи їх з обмежувачів, а потім з усього маху назад закривав їх ногами. Повивертав зовнішні дзеркала заднього виду, а потім бузувірськи видряпав ключем на капоті коротке, але влучне послання Олександру Вілкулу – «ВЛК ПНХ». Всі ці знущання відбувалися на очах охоронців опозиціонера, озброєних табельною зброєю співробітників Державної служби охорони, які навіть не намагалися зупинити розлюченого нардепа.

Володимир Парасюк вивернув зовнішні дзеркала на Range Rover.

Ми спробували приблизно оцінити розмір збитку, нанесеного Володимиром Парасюком престижному Range Rover, поцікавившись вартістю ремонту у офіційного дилера англійської марки. Нам пояснили, що багато кузовних деталей позашляховика виконані з алюмінієвого сплаву, який складно рихтується, тому, найчастіше, їх змінюють на нові. З огляду на це, швидше за все, на розгромленому Range Rover доведеться замінити багато деталей: всі чотири двері (передні – 110 тис. грн за шт., задні – 75 тис. грн за шт.) і два передніх крила (20 тис. грн за шт .), так як при спробах виламати двері, як правило, пошкоджуються кути крил. Потім все це пофарбувати (двері і крило по – 7,5 тис. грн за шт), в тому числі і подряпаний капот (9 тис. грн). Таким чином, за словами кузовщиків, орієнтовна вартість подібного ремонту потягне майже на півмільйона гривень.

Володимир Парасюк намагався виломати двері на Range Rover.

Як повідомив на наступний день (в п’ятницю, 23 вересня) Олександр Вілкул, відповідаючи на питання журналістів телеканалу «112», подавати позов до суду на Володимира Парасюка по відшкодуванню їм матеріальних збитків він не збирається. «З огляду на інтелектуальний рівень Парасюка, компенсації за машину вимагати від нього не буду. Заяв в поліцію я не писав », – заявив опозиційний нардеп. При цьому він уточнив, що поліція поки його не опитувала, але при цьому вже допитала його водія і охоронця.

Володимир Парасюк нацарапав ключем на капоті Range Rover напис «ВЛК ПНХ».

У свою чергу, пояснив свій вчинок і Володимир Парасюк. «Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене і моїх побратимів. Його охоронець напав на мене. Сталася бійка. Я вчинив так, як вчинив би на моєму місці будь-який чоловік. Можливо, я комусь не подобаюся, але я не дам можливості ображати честь і гідність свою особисту, побратимів і своєї держави. Це людина, з якою нема про що дискутувати, він безпосередній агент Кремля, який привів країну до війни, до того, що у нас люди гинуть, що у нас немає нічого хорошого. Вілкула потрібно ліквідувати, депортувати, щоб його сліду не залишилося, і діянь його тут більше не було », – резюмував Володимир Парасюк.

Як відбувалось все це дійство відзняли журналісти телеканалу “112” (див. видео).