X

УАЗ представив Буханку з самоскидним кузовом

Ульяновский автозавод никак не отправит на покой свою Буханку - недавно машина предстала в новом исполнении УАЗ СГР, с самосвальным кузовом

УАЗ СГР побудований на базі моделі з бортовою платформою УАЗ 330365. Самоскидну Буханку побудували спільно з компанією ЗАФ (“Завод автофургонів”) із Нижнього Новгорода.
Стандартна бортова платформа УАЗ 330365 – довжиною 2680, шириною 1870 і висотою 400 мм – отримала підлогове покриття у вигляді сталевого листа завтовшки до 1–1,5 мм.

Читайте також:
Итальянцы показали шикарный УАЗ-452: вот как должна выглядеть "Буханка"

Кузов розрахований на навантаження 1000 кг і перекидається на кут у 45 градусів. Механізм підйому складається з чотирисекційного гідроциліндра і гідростанції на 12В італо-шведського виробництва.

Передбачено виносний пульт дистанційного керування. У піднятому стані кузов фіксується додатковим механічним упором, що зручно для проведення різних регламентних робіт.

Самоскид УАЗ СГР комплектується 2,7-літровим бензиновим двигуном ЗМЗ потужністю 112 к.с. (198 Нм) і механічною, 5-ступінчастою КП. Привід, звісно, на всі колеса. Ульяновський автозавод обіцяє скоро представити ще один компактний самоскид – тепер уже на базі капотного УАЗ “Профі”.