X

Учасників рекордного автопробігу здивувала поліція Івано-Франківська

В Украине продолжается рекордный автопробег «Не дай ему заснуть», цель которого – проехать на автомобиле 10 000 км за 7 дней.

Рекордсмени вже п’ятий день у дорозі і нині наближаються до Житомира. За минулу добу екіпаж «Автоцентру» подолав понад півтори тисячі кілометрів, об’їздивши всі великі міста на заході України. На першу годину ночі екіпаж «перетнув екватор» – загальний пробіг із моменту старту (21 листопада) перевалив за позначку в 6000 км.

Захід зустрів учасників автопробігу тепло та привітно. Місцеві жителі не спали разом з рекордсменами і не давали їм заснути вночі постами в соцмережах та веселими розповідями телефоном, а деякі навіть відмовилися від сну заради зустрічі з екіпажем. Серед них Олександр зі Львова, який є читачем і шанувальником «Автоцентру» з 1997 року!

Крім того, учасників рекордного автопробігу здивувала поліція Івано-Франківська. Тамтешні патрульні, схоже, відрізняються особливою гуманністю. Якщо придивитися, мигалка ззаду заклеєна чорним скотчем, щоб не сліпити водіїв! Колегам з інших областей – на замітку.

Станом на 11.00, учасники рекордного заїзду проїжджають Житомир і прямують у бік Києва, після чого вирушать на схід за таким маршрутом: Київ-Бориспіль-Пирятин-Лубни-Полтава-Новомосковськ-Покровське-Волноваха-Маріуполь. У нашої команди залишається лише два (з половиною) дні, щоб встановити рекорд України, який буде офіційно зафіксовано тільки в тому разі, якщо екіпаж вкладеться рівно в 168 годин. А часу дедалі менше, а погода – дедалі гірша.

Бажаєте підтримати екіпаж і одержати за це iPhone 6S або сертифікати на пальне? Тоді телефонуйте і пишіть, а головне – зустрічайте його у своєму місті.

Схвалюються різні способи – підбадьорливі СМС-повідомлення, перфоманси на дорозі, кава та бутерброди, пісні. Найактивніші співучасники рекорду стануть героями репортажів на «Першому Автомобільному», а ті, хто набере найбільшу кількість лайків у Facebook або ВКонтакте, зможуть виграти iPhone 6S, тур вихідного дня в Тернопіль і сертифікати на 50 літрів пального.

Про час прибуття екіпажу в те чи інше місто, можна дізнатися за телефонами «гарячої» лінії:

Київстар: 067-770-06-23, Водафон: 095-228-33-29

Детальніше на record-chevrolet-cruze.autocentre.ua

#DontLetHimSleep #НеДайЕмуЗаснуть #НеДайЙомуЗаснути