X

Український далекобійник здивував своєю вантажівкою (відео)

На отечественных дорогах можно увидеть магистральный тягач Volvo FH, который подвергся довольно стильному тюнингу

Оздоблений магістральний автопоїзд завжди радує око, особливо якщо це зроблено зі смаком. Західні перевізники, буває, так оброблять свій тягач брязкальцями і додатковими «люстрами», що мама не горюй. Однак і наші далекобійники намагаються не пасти задніх в сенсі тюнінгу. Ось подивіться на цей Volvo FH, який вдалося сфотографувати на весняних київських вулицях.

Водій застосував багато хромованих елементів — вони і під бампером, і на передній панелі, і на повітроводах із боків від решітки радіатора, і на самій решітці радіатора. Ефектне і забарвлення — по жовтій кабіні синім намальовані не тільки емблеми Volvo, але і образ мчить царя звірів — лева.

Зазначимо, що зображення цього представника котячих більше б підійшло тягачу MAN, а напис King of the Road — на бризковиках під бампером — доречніше б виглядав на машині марки Scania, яку часто величають «королевою доріг».

Однак, можливо, автор свідомо пішов на застосування таких елементів, тим самим показуючи, що його тягач увібрав усі найкращі якості конкурентів.

Хоч би там як, цей Volvo FH не залишає байдужим, а змушує зупинитися і добре його роздивитися.