X

Універсальна СТО «Майстер Сервіс» – номінант конкурсу «Краща СТО 2016»

Универсальная СТО «Мастер Сервис» в Харькове поставила перед собой цель предоставлять услуги на уровне дилерских автосервисов, но по более доступным ценам.

Харківський спеціалізований автоцентр «Майстер Сервіс» (на пр. Гагаріна) пропонує широкий вибір послуг з техобслуговування легкового та комерційного транспорту. Тут виконують величезний перелік робіт з технічного ремонту та обслуговування автомобілів. До переваг автосервісу «Майстер Сервіс» варто віднести зручну транспортну розв’язку, простору ремзону, наявність спеціалізованого обладнання і підйомників, комплекс послуг автомийки, магазину автозапчастин та витратних матеріалів, а також, експрес-сервіс, де виконають ТО без черг та в максимально стислі терміни.

На «озброєнні» станції техобслуговування:

  • 3D-стенд розвал-сходження Hunter;
  • обладнання для діагностики електронних систем;
  • вібростенд для перевірки амортизаторів;
  • агрегати та запасні частини європейського і корейського виробництва;
  • високоякісні моторні масла Motul, Fuchs, Titan, Zic, Castrol.

Для комфорту кожного клієнта СТО «Майстер Сервіс» передбачено власну парковку, простору зону відпочинку, Wi-Fi, кондиціонер. Якщо автомобіль зламався в дорозі, Вам викличуть евакуатор, а також таксі, яке доставить Вас у будь-яку точку міста. Постійним клієнтам надають накопичувальні знижки і бонуси. На всі види ремонтних робіт та встановленя запчастини передбачено гарантію.

Обирайте і голосуйте за учасниць конкурсу «Краща СТО 2016» на сторінках інтернет-ресурсу avtobazar.ua. Це допоможе нам надалі знаходити станції техобслуговування з хорошою репутацією.