X

У Києві відкрилася виставка SIA-Автотехсервіс 2016

С 25 по 27 мая 2016 года в Киеве на территории МВЦ проходит 24-я Международная специализированная выставка для рынка автосервиса и послепродажного обслуживания автомобилей SIA-АвтоТехСервис`2016.

У Києві відкрилася виставка SIA-АвтоТехСервіс 2016

SIA-Автотехсервіс є єдиною в Україні виставкою формату В2В і залучає щороку на платформу національного ринку автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів нові компанії з різних країн світу.

Організатори виставки SIA-Автотехсервіс ДП «Прем’єр Експо» (Україна) та ITE Group Plc (Велика Британія).

Володіти інформацією, бути в темі, орієнтуватися в новинках і новаторських ідеях не тільки вітчизняних виробників, а й міжнародних, неможливо без відвідування заходів такого роду.

Позитивною тенденцією нинішньої виставки є збільшення експозиції в 1,5 разу порівняно з минулим роком.

На особливу увагу заслуговують незмінні учасники виставки – «Автомеханіка», «Автообладнання», «Автомототех», «Автоспец», «Автофранц», «Альянс-Агр»о, «КСМ-Груп», «МашинТех», «Оупен Систем», Слобожанська технологічна компанія, Торгова мережа «Жираф», «ФАР Україна», «Фенікс Маркет», «ФОРС Авто», «Фурор Трейд» та інші.

Серед новачків виставки слід відзначити такі компанії, як «ГАЗИС», «Побутсервіс-Авто», «МхМастер», Landrovwest, «ЛД ІНВЕСТ», «Глобалкрафт», CarFast, Think Things Trading.

У Києві відкрилася виставка SIA-АвтоТехСервіс 2016

Приємно відзначити також українських виробників, які візьмуть участь в SIA-Автотехсервіс і продемонструють вітчизняний потенціал виробництва. Це: «АвтоКрАЗ», «АккумТрейд», Кременчуцький колісний завод, завод «ІСКРА», НДІ «Колан», компанія «Неткам», «Ньютон-Промсервіс».

Радує повернення на виставку компаній «Агросвіт-Волинь», «Автокар», «Вікос», «Гранд Інструмент», «Диджтал Дезайнс Україна», «Дисла», «ОВІ-Дистибушн», «Планета Обладнання», «Фенікс Інтернешнл» та інших. Це свідчить про те, що адаптація до змін на вітчизняному ринку проходить доволі успішно. Національні компанії почуваються впевненіше у нинішній економічній ситуації, тим самим підтверджуючи позитивну динаміку зростання в цьому сегменті.

Розширилася і географія учасників SIA-Автотехсервіс`2016. Свою продукцію представлять постачальники і дистриб’ютори з Італії, Китаю, Литви, Польщі, ОАЕ (Дубаї), Тайваню, Туреччини, України, Франції та Південної Кореї. Вперше беруть участь компанії – ORMA Srl for ALIENTECH (Італія), JSC “ALBURNUS” IR PARTNERIAI (Литва) і AUTOMOTOR FRANCE (Франція). Цей факт свідченням того, що міжнародні партнери шукають компаньйонів серед національних компаній і бачать перспективу у розвитку свого бізнесу на ринку України.

У Києві відкрилася виставка SIA-АвтоТехСервіс 2016

Традиційно в рамках виставки відбудеться спеціалізована експозиція АЗК – Автозаправний комплекс`2016: новітнє обладнання, моторне паливо, сервіс проектування та будівництво АЗС.

Серед компаній-учасниць експозиції АЗК свою продукцію та послуги представлятимуть: SAM-WASH, «АБВ Строй», «Арніка Автотема», «Астрон», «КЕРХЕР», «ЛИГІР», «ЛМ Трейд», «Шельф», «Ювента ТК» і багато інших.

На виставці SIA-Автотехсервіс`2016 будуть представлені новинки товарів всесвітньо відомих брендів: Tomasetto, Kme, Ultra, Bullsone, Teco, Sice, Adolf Würth GmbH&Co. KG, Mondolfo Ferro, Sicam, Corghi, Oma, Cemb (Італія); Beissbarth, Nussbaum, Trommelberg, Hofmann, Miol, Bosch, Citroen/Peugeot, Dayco, Fae, Freccia, Luk Osram, Pierburg, Renault, Sasic, Total, Ditton, Gates, JTC тощо.

З метою розвитку бізнесу для представників сфери автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів організатори розробили Баєрську програму (Клієнт під замовлення). У рамках цієї програми буде організовано зустрічі з керівниками та фахівцями провідних компаній ринку. На сьогодні вже зареєструвалися представники понад 300 компаній з усіх регіонів України.

25 травня 2016 року в рамках виставки SIA-Автотехсервіс`2016 Європейський Банк Реконструкції та розвитку (ЄБРР) запрошує представників компаній-виробників сфери автотехсервісу приєднатися до практичного обговорення можливостей залучення інвестицій та участі в програмах підтримки й розвитку виробників автомобільної промисловості України у рамках загальної відкритої зустрічі-дискусії на тему «Актуальні питання в автомобільній промисловості України».

У Києві відкрилася виставка SIA-АвтоТехСервіс 2016

Уперше в Україні організують Олімпіаду з видалення вм’ятин без фарбування серед майстрів цього сегмента. Такий захід в Україні проводиться вперше. Буде запрошено найкращих фахівців із різних міст України.

Як завжди, на виставці буде насичена ділова програма. Спеціально для власників і директорів підприємств автосервісу відбудуться два майстер-класи з системного управління під керівництвом провідного спікера Анатолія Соловйова, під час проведення яких буде розкрито проблеми професійного управління роботи автосервісу, проектів та шляхів вирішення, спрямованих на розвиток в період кризи.

Програма виставки охоплює низку конференцій на теми: «Незалежний автосервіс: перспективи розвитку та підвищення конкурентоспроможності», «Захист вільної та добросовісної конкуренції, боротьба з патентними тролями» (організатори Autoway Ukraine і НАПА).

Практикум Клубу Логістів (LogisticClub) – саме та подія, де представники різних сфер ділитимуться своїми набутими знаннями і досвідом із колегами для досягнення спільної мети – динамічного економічного зростання.

Також, крім насиченої ділової програми, на відвідувачів чекають новинки від учасників.

Особливо слід відзначити участь у виставці компанії «ЛИГІР», яка дасть клієнтам можливість ознайомитися з новинками у сфері технологічного обладнання для АЗС та АГЗС. Цікавим для відвідувачів буде експонування нового модельного ряду паливороздавальних колонок Helix від компанії Wayne Fueling Systems – визнаного світового лідера у виробництві технологічного обладнання для АЗС.