X

У Києві відкрили довгоочікуваний багатоповерховий паркінг (відео)

Сегодня, 22 сентября мэр Киева Виталий Кличко торжественно открыл трехэтажный паркинг, расположенный на территории столичного зоопарка

Після нещодавнього оновлення столичного зоопарку київська влада відкрила на його території модерний, триповерховий паркінг на 435 місць. Тепер автомобілісти можуть не морочити собі голову з пошуком клаптика асфальту для паркування, що особливо актуально у вихідні дні.

Слід зазначити, що раніше десятки хаотично припаркованих біля зоопарку автомобілів часто створювали аварійну ситуацію для інших учасників руху на проспекті Перемоги. Тепер свою машину можна безпечно поставити на паркінгу, не боячись, що її забере евакуатор.

Щоправда, за все потрібно платити: вартість години паркування в денний час — 30 грн, а для відвідувачів зоопарку — 20 грн., а в нічний час —10 грн. До речі, на території паркінгу є три автомати, в яких не тільки можна оплатити стоянку, а й купити квиток у зоопарк, не стоячи в загальній черзі в касу.

Паркінг обладнаний трьома ліфтами, а також сімома зарядними станціями, на яких може одночасно підживлюватися 21 електромобіль. Тут є кімната матері та дитини, а також туалет. Паркінг добре охороняють, зокрема за допомогою системи відеоспостереження.