X

У Києві продають нетиповий автомобіль Subaru

Сьогодні на вітчизняних дорогах можна побачити автомобілі Subaru різних моделей і років випуску. Однак трапляються серед них і дуже рідкісні для нашого ринку екземпляри. Один із них нещодавно був виставлений на продаж.

Це компактна машина Justy G3X, випущена у 2004 році. У зовнішності цього автомобіля одразу вловлюється щось добре знайоме. Так і є. Виявляється, це Suzuki Ignis, але тільки із «зірковою» емблемою.

Справа в тому, що оригінальна модель Justy була тільки в першому поколінні, яке вироблялося з 1984 до 1995 року. А потім компанія вирішила поєднатися з компанією Suzuki.

Так, друга генерація Justy (1995 – 2003 рр.) являла собою ребрендингову модель Swift, а третя (2003 – 2007 рр.), як і нашому випадку – модель Ignis. А наступне, четверте покоління автомобіля (2007 – 2011 рр.) було вже двійником машини Daihatsu Sirion.

Представлена на фото Justy має 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 99 r. с. Коробка передач – механічна, 5-ступенева. Тут повний привід, який входив уже до базового оснащення. За даними власника, машина витрачає 7 л по місту та 5 л на трасі. Комплектація досить багата: тут і кондиціонер, і бічні подушки безпеки, що зашиті в спинки передніх сидінь. Машина має пробіг 214 тис. км. і продається за 5650 доларів.