X

У Києві відбудеться CoreTeka Automotive Hackathon

7-9 апреля 2017 года в Kyiv Smart City Hub состоится первый в Украине хакатон автомобильных инноваций CoreTeka Automotive Hackathon.

CoreTeka Automotive Hackathon – це захід, на якому IT-фахівці, дизайнери, маркетологи, об’єднані в команди, протягом 48 годин розробляють прототипи технологічних рішень для автомобільного ринку.

Фіналом проекту є сформовані команди фахівців, які працюватимуть над вирішенням актуальних проблем, озвучених представниками автобізнесу.

На створення справді якісних рішень необхідні не одні вихідні, але протягом заходу можна встигнути сформувати команду, продумати концепт і створити прототип майбутнього проекту.

Місія Automotive Hackathon полягає в об’єднанні фахівців, які працюють в automotive-стартапах або цікавляться цією тематикою з метою підвищення якості українських продуктів і отримання допомоги у виході на міжнародний ринок.

Організатором Automotive Hackathon є компанія CoreTeka, яка займається стратегічним консалтингом, розробкою та впровадженням інноваційних рішень у сфері транспорту і рітейлу на ринку України та за кордоном.

Coreteka є організатором серії тематичних заходів інноваційної спрямованості, які сприяють пошуку та генерації нових життєздатних рішень для авто та логістичного бізнесу.

Подробиці та інформацію про календар найближчих заходів можна отримати на сайті  events.coreteka.com або на сторінці Facebook https://www.facebook.com/coreteka/

Генеральні партнери заходу: Перший Автомобільний телеканал, Автоцентр і Автобазар.