X

У Києві відбудеться перша міжнародна виставка електромобілів Plug-In Ukraine

Первая международная выставка электромобилей Plug-In Ukraine состоится 10 — 12 июня 2016 года в выставочном центре «КиевЭкспоПлаза».

Перед виставкою Plug-In Ukraine, яка відбудеться з 10 до 12 червня в ««КиївЕкспоПлаза» » (за адресою: вул. Салютна, 2-Б, ст. м «Нивки».)», стоїть кілька завдань. Це популяризація в суспільстві екологічно безпечного виду транспорту, створення цивілізованого ринку електромобілів, розвиток інфраструктури, створення платформи для розробки стратегії розвитку чистого транспорту в Україні.

Виставка Plug-In Ukraine допоможе споживачу отримати достовірну інформацію про всі види персонального електротранспорту — автомобілі, велосипеди, скутери, мотоцикли — і зробити правильний вибір.

За оцінками експертів, вже в найближчому майбутньому – до 2020 року кожен десятий автомобіль у Європі заправлятимуть електрикою. А поки в усьому світі їздить вже понад мільйон транспортних засобів з електродвигунами, з яких близько тисячі – дорогами України.

Електромобілі мають низку переваг перед звичайними автомобілями: відсутність шкідливих викидів у навколишнє середовище; можливість зарядки від побутової розетки; простота і низька вартість експлуатації; економія на паливі в 10 разів!