X

Поспішайте записатися на останній тур еко-драйву Toyota RAV-4 Hybrid

В ближайшие выходные медиагруппа Автоцентр проводит третий, заключительный тур тест-драйва Toyota RAV-4 с гибридной силовой установкой. Спешите записаться! Количество мест ограничено!

Учасники тест-драйву зможуть детальніше ознайомитися з особливостями конструкції та експлуатації нещодавньої новинки на ринку України Toyota RAV-4 Hybrid. Для учасників тест-драйву прокладено спеціальний маршрут, який дає змогу відчути всі переваги гібридного автомобіля від Toyota. Кожен учасник тест-драйву зможе протестувати дві модифікації Toyota RAV-4 Hybrid, які відрізняються як типом приводу (передній і повний), так і комплектацією (найдоступніша і максимальна).

Під час тест-драйву буде можливість поділитися своїми враженнями безпосередньо на «камеру» Першого автомобільного каналу, а також заповнити анкету «відгуків та побажань» для виробника цього автомобіля. Всі охочі протестувати SUV з гібридною силовою установкою можуть записатися на сайті autocentre.ua.

Фінальний еко-драйв Toyota RAV-4 Hybrid відбудеться у найближчі вихідні 19 та 20 листопада 2016 р. у Києві за адресою: Златоустівська, 50. До участі в тест-драйві Toyota RAV-4 Hybrid допускаються громадяни України, які досягли 18-річного віку, що мають посвідчення водія та водійський стаж щонайменше два роки. Перші результати народного тест-драйву Toyota RAV-4 Hybrid буде розміщено на сайті www.autocentre.ua, а найбільш інформативні та цікаві думки потраплять на сторінки журналу «Автоцентр» і в ефір Першого Автомобільного телеканалу.