X

У Києві відбудеться перший народний тест-драйв гібридної Toyota

Медиагруппа «Автоцентр» проведет первый в Украине народный тест-драйв Toyota RAV-4 Hybrid. Спешите записаться. Количество мест ограничено.

Моделі з гібридною силовою установкою стають дедалі популярнішими не тільки у світі, а й в Україні. На тлі зростання цін на пальне, автомобілі з гібридними силовими установками стають все більш затребуваними. Саме тому Медіагрупа «Автоцентр» для своїх читачів та глядачів організувала народний тест-драйв популярного в Україні позашляховика Toyota RAV-4, але вже з гібридною силовою установкою. Учасники тест-драйву зможуть детальніше ознайомитися з особливостями конструкції та експлуатації автомобіля, а також під час поїздки за спеціально розробленим маршрутом відчути всі переваги гібридного автомобіля від Toyota.

Самі народні тест-драйвери стануть героями Першого Автомобільного телеканалу і журналу «Автоцентр». Під час тест-драйву Toyota RAV-4 Hybrid буде можливість поділитися своїми враженнями безпосередньо на «камеру» Першого Автомобільного каналу. Щоб стати експертом «Автоцентру» і поділитися враженнями про тест-драйв Toyota RAV-4 Hybrid з усіма шанувальниками журналу Автоцентр і Першого Автомобільного телеканалу, потрібно зареєструватися, заповнивши анкету на сайті www.autocentre.ua.

Народні тест-драйви Toyota RAV-4 Hybrid відбудуться 1, 2, 29, 30 жовтня і 19, 20 листопада 2016 р. в Києві за адресою вул. Златоустівська 50. До участі в тест-драйві Toyota RAV-4 Hybrid допускаються громадяни України, які досягли 18-річного віку, мають посвідчення водія та водійський стаж щонайменше два роки. Перші результати народного тест-драйву Toyota RAV-4 Hybrid будуть розміщені на сайті www.autocentre.ua, а найбільш інформативні враження потраплять на сторінки журналу «Автоцентр» і в ефір Першого Автомобільного телеканалу.