X

У Києві помічено Fiat Doblo з незвичайним двигуном

Сьогодні на українських дорогах можна побачити чимало цікавих автомобілів, завезених останнім часом зі США. Днями кореспондентові «Автоцентру» вдалося сфотографувати у Києві екзотичну для наших широт розвізну модель – Dodge Ram Promaster City. Виявляється, це Fiat Doblo другого покоління, який з 2015 року випускається під брендом Dodge для північноамериканського ринку. Причому роблять машину там же – на турецькому заводі Tofas.

Зовні Promaster City легко відрізнити за великими емблемами у вигляді голови барана, красивим червоним шильдикам, а також хрестоподібною решіткою радіатора (у нашому випадку вона звичайна, європейського типу). З 2019 року такі машини зазнали рестайлінгу і разом із ним гарну емблему замінили просто логотипом RAM.

Dodge Ram Promaster City поставляється лише у довгобазному варіанті (3109 мм) з габаритною довжиною 4763 мм. Машини можуть бути як у варіанті вантажного фургона, так і 5-місного «комбі», як на фото. В обох випадках встановлюються задні розпашні двері і зсувні двері з обох сторін.

Найцікавіше ховається під капотом. Тут знаходиться 2,4-літровий бензиновий агрегат Сhrysler Tigershark потужністю 178 r. с. (236 Нм), що працює у парі з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач. Що й казати, про такий «джентльменський набір» європейський донор може лише мріяти.

Читайте також:
В Україну завезли Fiat Doblo з нестандартним кузовом