X

У Києві помічено Range Rover з нетиповим кузовом

В Україні автомобілі марки Range Rover дуже популярні. Зустрічаються серед них і дуже ексклюзивні моделі – такі, наприклад, як Evoque Convertible. Це перший люксовый SUV з кузовом кабріолет, що вийшов на ринок в 2016 році. Машина виготовлялася всього біля трьох років. Відмітимо, що передвісником серійної моделі став однойменний концепт-кар, що дебютував на Женевському автосалоні ще в 2012 році.

В основі відкритої версії лежить тридверна модель Evogue Coupe. М’який верх складається всього за 18 секунд за допомогою електроприводу, причому зробити це можна й на ходу – на швидкості до 50 км/год. Задня кришка багажника, виконана з композитних матеріалів, але на відміну від стандартної моделі, зроблена не підйомною, а вже відкидною. Кузов кабріолета додатково посилили, тому автомобіль вийшов на 277 кг важче.

Помічений в Києві Evoque Convertible оснащено топовим, 2,0-літровим бензиновим двигуном в 238 к. с., працюючим в парі з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач ZF. На кабріолет також міг встановлюватися і 2,2-літровий турбодизель в 178 к. с. З найпотужнішим мотором кабріолет набирає 100 км/год з місця за 8,6 с і розвиває максимальну швидкість 208 км/год.

Читайте також:
Без постійного повного приводу, але в семи модифікаціях: представлено новий Land Rover Range Rover Sport