X

У Києві помічено рідкісний седан Nissan Skyline R34

Які тільки раритетні автомобілі сьогодні не попадають на СТО. Так, на одній такій станції у Києві кореспондентові «Автоцентру» вдалося сфотографувати рідкісний для нашого ринку «заряджений» седан Nissan Skyline у десятому поколінні (R34). Такі машини випускалися з 1998 до 2001 року.

Це був останній седан Skyline, який зберіг одну із ключових дизайнерських особливостей моделі – круглі здвоєні ліхтарі на кормі.

У нашому випадку це рестайлінгова модель, що з’явилася у серпні 2000 року. Її легко впізнати за видозміненими бамперами. На цій машині до базового оснащення увійшли ксенонові фари та бічні надувні подушки безпеки.

Під капотом автомобіля стояли різні шестициліндрові бензинові двигуни. Дволітровий агрегат розвивав 155 к. с., а мотор 2,5 л – 200 к. с. Крім того, останній пропонувався ще й в турбованому виконанні, що видав 280 «конячок». Коробка передач була механічною, 5-ступеневою або автоматичною, 4-ступеневою. Nissan Skyline R34 міг бути з приводом або на задні або на всі колеса (версія 25GT-X Four). Максимальна швидкість становила залежно від двигуна 180 – 230 км/год.

Читайте також:
В Україні від ворожої ракетної атаки постраждав раритетний Nissan Skyline GT-R