X

У нових автоцентрах Jaguar Land Rover побудують сервісний тунель

Руководители компании «Виннер Импортс Украина» заложили первый камень нового концептуального дилерского центра Jaguar Land Rover вблизи Международного аэропорта «Борисполь».

Новий дилерський центр Jaguar Land Rover буде побудовано згідно з новою концепцією виробника. Він матиме «арковий» дизайн приміщення, з обох боків якого буде представлено по одному британському бренду – Jaguar та Land Rover.

Автоцентр почне працювати вже у першій половині 2018 року і стане взірцем для наступних автосалонів, які мають побудувати до кінця 2018 року. Вартість спорудження нового автокомплексу Jaguar Land Rover становить 10 млн доларів. Перший камінь у нову споруду заклали власник та СЕО компанії «Віннер Імпортс Україна» Іван Гинянський та генеральний директор Петро Родняк.

Нові концептуальні салони Jaguar Land Rover матимуть низку ноу-хау, які ще не втілені в жодному автоцентрі преміум-брендів. Зокрема, в приміщенні дилерського центру буде так званий «сервісний тунель». В нього власники автомобілів Jaguar чи Land Rover заїжджатимуть на обслуговування з однієї сторони. Всередині на діагностичному стенді відбуватиметься огляд автомобіля. Після ремонту машина виїжджатиме з іншої сторони тунелю. В тунелі буде прозора стіна, щоб клієнт бачив зону ремонту, але не заходив у неї. Таке ноу-хау передбачено для всіх концептуальних салонів Jaguar Land Rover, однак в Україні стане першим у світі.

Окрім того, в новому концептуальному дилерському центрі поблизу Борисполя зроблять окрему кімнату для дітей (а не куточок, як у більшості автоцентрів), а також сигарну кімнату, оформлену у британському стилі. У кафе клієнтів, які очікують на своє авто, обслуговуватимуть професійні бариста.

Новий дилерський центр площею в 7 656 кв.м, який охоплюватиме виставкову залу, сервісну зону, складські приміщення та паркінг, розміститься на ділянці розміром 1 га.