X

В пошуках скарбів Генрі Форда

09 жовтня в автоцентрі «Віннер Автомотів» відбулась грандіозна гра, автоквест під назвою «В пошуках скарбів Генрі Форда». Всі подробиці квеста можна було почути в ефірі Гала радіо. В прямі ефіри з автоцентру «Віннер Автомотів» виходили новини про найсвіжіші події автоквесту.

Зранку 09 жовтня, команди, що реєструвались для участі протягом 3-х тижнів, почались збиратися на території автоцентру. Після реєстрації ведучий, в особі діджея Гагаріна з Гала радіо, привітав всіх учасників та пояснив правила квесту. Невеликою приємністю виявився розіграш брендованої спортивної сумки Форд на самому початку заходу. Потім учасники мали відповісти на серію запитань про «Віннер Автомотів» та автомобілі Форд, для того, щоб встановити черговість старту та отримати своє перше завдання. Після всіх урочистостей команди стартували та роз'їхалися по місту в «в пошуках скарбів Генрі Форда».

На першому завданні квесту команди зустрічав промоутер, переодягнений в костюм часів Генрі Форда біля Золотих воріт. На вулиці Грушевського біля стадіону імені Валерія Лобановського на учасників чекало друге завдання. Команди не тільки мали знайти потрібну людину, але й набити м'ячем певну кількість ударів для того, щоб отримати наступне завдання. Третю точку команди мали знайти біля заводу Арсенал. На цій точці учасники мали поцілити в певну кількість повітряних кульок для отримання наступного завдання. Біля пам'ятнику Кирилу та Мефодію учасникам треба було знайти людину з книгою про Генрі Форда, а на сторінках книги знаходився ключ до наступного завдання. На вулиці Госпітальній 24 команди зустрічала дівчина, переодягнена в дружину Генрі Форда Клару, якій для отримання наступного завдання необхідно було подарувати букет квітів та зробити комплімент використовуючи автомобільну тематику.

 

На останньому етапі кожна команда повинна була привезти до автоцентру «Віннер Автомотів» фотографією в чужому Форді. Більш того, на кожному завданні команди отримували кусочок пазлу з фотографією однієї з моделей Форд, тому на фініші у кожної вийшла зібрані фотографія, до якої необхідно було придумати слоган.

Всього в квесті прийняло участь 16 команд, а перемогла команда під назвою «Сталеві їжачки», яка пройшла всі завдання всього за 1 годину 36 хвилин. Віце переможцями стала команда «ВС», що буквально йшла по п'ятам за переможцями і опинилася на фініш другою. Найкраща команда на автомобілі Форд прийшла до фінішу четвертою у загальному заліку.

Церемонію нагородження відкрила керівнику відділення продажу Форд автоцентру «Віннер Автомотів» Наталія Осіпенко. Наталія привітала всіх учасників, подякувала за чудову гру та перейшла до найприємнішого, до роздачі подарунків. Команди чемпіони отримали від автоцентру «Віннер Автомотів» телевізор, а віце-чемпіони та найкраща команда на автомобілі Форд були нагородженні музичними плеєрами.

Сподіваємось, що гра сподобалась всім учасникам і подібна зустріч прихильників драйву та цікавих пригод стане не останньою в автоцентрі «Віннер Автомотів».