X

У столичному комплексі Radisson Blu Hotel відкрили станцію для заряджання електрокарів

В комплексе Radisson Blu Hotel в Киеве состоялось мероприятии E-CAR HUB: Garage party по случаю открытия станции зарядки электромобилей.

Гості вечора мали можливість поспілкуватися з експертами галузі та отримати інформацію про нові ініціативи у сфері розвитку електротранспорту в Україні.

Зокрема, компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер електричних і гібридних автомобілів BMW i, приєдналася до ініціативи та представила на заході свою лінійку екологічних авто: повністю електричний BMW i3 та гібридний спорткар BMW i8.

«Я впевнений, що найближчим часом український споживач оцінить переваги електричної мобільності і буде готовий приєднається до глобальної тенденції захисту навколишнього середовища за кермом революційних автомобілів BMW i», – зазначив генеральний директор «АВТ Баварія» Олександр Тимофєєв у своїй промові.

У заході брали участь перший секретар Посольства Королівства Норвегія в Києві Сігбйорн Літланд, генеральний директор компанії «Оксиджен Груп» Олександр Вовк, регіональний директор Radisson Blu Україна та Грузія, Rezidor Hotel Group Клод Булте і засновник Tesla Club Ukraine Назар Шимоне-Давида.