X

В Україні скоро з’являться інфомобілі

Инфомобили, которые скоро будут доступны и в Украине, созданы на базе развозных фургонов и имеют ряд преимуществ перед громоздкими автопоездами-трансформерами

Інфомобілі — новий для нашого ринку вид транспортних засобів, які ефективно виконують маркетингове рішення в ситуаціях, коли потрібно бути максимально близько до клієнтів. Їх можна використовувати в ролі шоурума для презентації продуктів, обладнувати під комфортабельний офіс у польових умовах, вони можуть бути мультимедійним майданчиком на виставках, а також працювати в ролі пересувної діагностичної лабораторії.

Ці машини мають низку переваг перед великими шоутраками (у складі сідельного тягача і напівпричепа). По-перше, інфомобілі дають змогу оптимізувати бюджет. По-друге, вони компактніші та простіші в керуванні – за кермом може перебувати менеджер компанії-замовника. І по-третє, на їх монтаж і підготовку потрібен мінімальний час.

Дуже скоро інфомобілі можна буде замовити і в Україні. А поки що погляньте на один із них, розміщений на сторінці TrucksFormers у Фейсбуці. Ця машина виготовлена на шасі легкого розвізного автомобіля Peugeot Boxer.

Збоку розташовані широкі розсувні двері, задня стінка виконана підйомною для полегшення доступу в салон. Всередині є і відсік для переговорів, і безпосередньо “кімната” для презентації продукції.

Цікаво, що кузовна надбудова виконана спеціалізованим французьким ательє Durisotti, яке також випускає і автобуси малого класу на різних шасі — Mercedes-Benz Vario, Volkswagen Crafter тощо.

Інфомобіль Futuria Boxx

До речі, в 2019 році на виставку до Києва приїхав унікальний за конструкцією інфомобіль Futuria Boxx, виготовлений німецькою фірмою MOST GmbH — у вигляді доволі оригінального за дизайном фургона з корисною площею 12 м кв.