X

В Україні почали працювати новітні автопоїзди — молоковози

Шесть новеньких автопоездов с цистернами на базе грузовиков Scania на днях получил один молочный комбинат из Полтавской области

Поставлені молоковози працюватимуть у Полтавській області на одному з підприємств. Кожен із шести автопоїздів може перевезти до 24 т молока – із них 14 т на шасі вантажівки і 10 т на двовісному причепі. В обох випадках встановлено чотирисекційні цистерни виробництва компанії Schwarte Group.

Щодо вантажівок, то це тривісні шасі Scania P380 (6х2) в комплектації для важких умов експлуатації – XT. Зовні машини цієї серії легко відрізнити за посиленими, сталевими бамперами з заґратованими фарами головного світла. Знизу є також захист картера двигуна. Для кращої маневровості і меншого зносу шин колеса третьої осі зроблені поворотними і підйомними. Встановлено спальні кабіни. Двигун — 380-сильний.

Під час передання техніки на території компанії “Сканія Україна” водії пройшли первинне навчання. Надалі вони погодилися пройти курси економічного водіння, які Scania проводить в Україні вже не перший рік.