X

В Україні побудували унікальний спецавтомобіль на шасі IVECO Daily

Известный отечественный поставщик коммунальной техники – компания «Будшляхмаш» поставила в Днепропетровскую область уникальный по своим возможностям каналопромывочный автомобиль на шасси IVECO Daily 50C15D

Мобільний комбінований комунальний автомобіль ІВК-57 від компанії “Будшляхмаш” призначений для аварійного та профілактичного очищення каналізаційних і водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймачів міста. Робочий діапазон труб, які можуть обслуговуватися становить до 600 мм (!).

Спецавтомобіль створено на базі шасі IVECO 50C15D з подвійною кабіною, що ідеально підходить для перевезення бригади до 7 працівників, зокрема водія.

До складу спеціального обладнання входять резервуари з оцинкованої сталі для води загальним об’ємом 1500 л, з них 500 л — для чистої води, 1000 л — для стічних вод. Комплектація охоплює водяний насос, який створює тиск щонайменше 14,0 МПа (140 бар), а також вакуумний насос із приводом від автономного двигуна.

Машина оснащується також барабанами з намотаним рукавом, гідравлічною системою і різним допоміжним обладнанням. Новий спецавтомобіль ІВК-57 вже вирушив до замовника в Дніпропетровську область.

Читайте також: У Броварах побудували цікавий спецавтомобіль на шасі Renault Trucks C380