X

В Україні з’явився сервіс оренди унікального BTL-інструменту – Spacebot від TrucksFormers

В Украине появился сервис аренды мобильного многофункционального пространства на базе 13-метрового полуприцепа Spacebot от TrucksFormers

Унікальність Spacebot полягає в його багатофункціональності, адже він за лічені хвилини перетворюється на виставковий павільйон з усіма зручностями. Уявіть напівпричіп завдовжки 13,6 м, який розкладається і перетворюється в комфортабельний павільйон з виставковим залом, кімнатою переговорів і складським приміщенням. Причому цей «будинок» повністю автономний, має своє електро – і водопостачання. Напівпричіп укомплектований бензогенератором на 7 кВт, який може живити кондиціонер, холодильник, обігрівач, телевізори, комп’ютери тощо.

Такі напівпричепи-трансформери дуже популярні за кордоном, їх активно застосовують на виставках, агрошоу,  виїзних презентаціях і роуд-шоу. Аналогічну техніку у своїй рекламній діяльності використовують такі всесвітньо відомі бренди, як Bosch, Samsung, Grohe, DHL, Ford, Warner Bros тощо.

Якщо більш детально про планування, то напівпричіп розділений на три відсіки. Перший – це кімната для персоналу або переговорна, завдовжки 3,4 і завширшки 2,5 м. Далі йде середній відсік, він же демонстраційна зала – завдовжки 7,0 і завширшки 2,5 м. На стоянці він стає набагато більшим, оскільки має висувний модуль шириною 1,7 м, який фіксується за допомогою гвинтових опор.

Однак і це ще не все – за допомогою гідравліки права стінка модуля піднімається і утворює козирок, при цьому висувається підлога. Таким чином, загальна ширина виставкового модуля зростає з 2,5 до 4,15 м, а з урахуванням тераси – ще на 2,2 м. Якщо говорити про площу, то це відповідно 29 і 44 м кв. Третій відсік – складське приміщення, завдовжки 3.2 м, де, зокрема, розміщено бензогенератор. Важливо, що весь монтаж і демонтаж займає не більше години-двох.

Сам ізотермічний напівпричіп, з сендвіч-панелей (армований скловолокном пластик, багатошарова фанера і жорсткі плити з пінополіуретану). Кузов змонтований на низькорамному шасі типу Jumbo – на двох осях BPW, з пневморесорною підвіскою і гальмівною системою Wabco (з ABS). Власна вага напівпричепа – 14,8 т. Корисне навантаження – 10 т. Навантаження на вісь – 24 т, на сідельно-зчіпний пристрій – 11 т. Висота ССУ – 1150 мм.

Напівпричіп Spacebot від TrucksFormers – прекрасний рекламний носій, причому не тільки на стоянці, а й у транспортному положенні, оскільки на його стінках за допомогою плівки (оракала) за бажанням клієнта наносяться будь-які зображення і написи. При цьому трейлер можна зістикувати з будь-яким сідельним тягачем, навіть найекзотичнішим. У підсумку вийде унікальний трансформер, який неможливо не помітити.