X

В Україні презентували Maybach серед мінівенів (відео)

В Украине из минивена Mercedes-Benz V-Class cделали настоящий Maybach, оснастив его роскошными примочками

Ми вже не раз писали про зарубіжні тюнінгові ательє, що роблять з автомобілів Mercedes-Benz справжній ексклюзив.

Виявляється, такі є і в Україні. Це, наприклад, компанія “Аверс”, що нещодавно створила ось цей Mercedes-Benz V-Class у розкішному виконанні VIP. За рівнем комфорту це Maybach, але тільки з іще просторішим салоном.

Чого тут тільки немає. Передусім, це люксові крісла в основному салоні: тут їх чотири, причому два, встановлені спиною до руху, можуть складатися у спеціальні відсіки за допомогою електроприводу.

Особливий комфорт надають два задніх крісла — з вентиляцією, підігрівом, відкидною подушкою для ніг і іншими всілякими налаштуваннями.

А керування регулюваннями винесено на відомі за моделлю Mercedes-Benz S-Class кнопки у вигляді мініатюрних кріселець.

Поміж кріслами є консоль керування, за допомогою якої можна задіяти електропривід бічних зсувних дверей, підняти або опустити перегородку з величезним телевізором між салоном і кабіною водія, прибрати сидіння-трансформери, а також налаштувати клімат-контроль.

В оформленні салону використовується натуральна шкіра та дерево.

Цікаво, що стеля в основному салоні імітує скляний дах, хоча насправді це плафони денного світла.

Довгобазний Mercedes-Benz V-Class VIP зовні відрізняється пакетом AMG c “діамантовою” решіткою радіатора і високоефектною оптикою Intelligent Light.

Під капотом благородно ричить турбодизель потужністю 239 к.с. і максимальним крутильним моментом 500 Нм, в парі з яким працює 9-ступінчастий автомат 9G-Tronic. Все це багатство за допомогою повнопривідної трансмісії 4matic розганяє тритонний мінівен з місця до “сотні” лише за 8 секунд.