X

В Україні продали найнезвичайнішу маршрутку (фото)

На днях в Ровенскую область была поставлена интересная маршрутка, выпуск которой был освоен на белорусском заводе «Брестмаш»

Ось така цікава маршрутка поповнила автопарк Миляцької сільради, що в Дубровицькому районі Рівненської області. Йдеться про новий 16-місний автобус МАЗ-281040, випущений на білоруському заводі “Брестмаш”. Машину поставила покупцеві компанія АВТЕК, яка є офіційним дилером Мінського автозаводу.

Читайте також:
Как в Беларуси собирают новые микроавтобусы и фургоны JAC (видео)

МАЗ-281040 – це доволі комфортабельна маршрутка, яка є ліцензійною моделлю китайського виробництва JAC Sunray. Великовузлове складання цих автобусів,  як і розвізних фургонів цієї марки, білоруське підприємство освоїло наприкінці минулого року.

Габаритна довжина машини становить 6000 мм, ширина 2100 мм і висота 2800 мм. Колісна база дорівнює 3570 мм. Автобус комплектується 2,7-літровим дизельним двигуном IVECO потужністю 150 к.с. і максимальним крутильним моментом 355 Нм. Машина оснащується ABS і системою розподілу гальмівних зусиль EBD.

Як додаткове обладнання можна встановити кондиціонер, центральний замок, тахограф, парктронік, навігацію, передпусковий підігрівач, електросклопідйомники, а також надувні подушки безпеки.