X

В Україну поставлено надміцні самоскиди IVECO Trakker

Офіційний дилер IVECO в Україні – компанія АМАКО 13 січня передала замовнику два самоскиди IVECO Trakker, які будуть задіяні на розкривних роботах і перевезенні вугільних мас.

Ці вантажівки обладнано самоскидними кузовами із заднім розвантаженням виробництва Cantoni & C SpA, з моделлю прямокутного профілю PF Semiroccia. Підлогу і стінки виготовлено з надзвичайно зносостійкої сталі Hardox HB450, товщиною 8 і 5 мм відповідно. Борти забезпечено підсилювачами, що позитивним чином вплине на роботу у важких умовах, зокрема в кар’єрах.

Кузов забезпечено гідравлікою марки Hyva. Зазначимо, що шасі має посилені задні поперечки для установки причіпного пристрою. Машини також пройшли електричну і пневматичну підготовку для роботи в складі автопоїзда.

Передані IVECO Trakker мають колісну формулу 8х4. Їх обладнано турбодизелем Cursor 13 (Євро 5) потужністю 410 к.с. Тут застосовано повітряний фільтр підвищеної ефективності. У парі з мотором працює механічна, 16-ступенева коробка передач ZF. Підвіска посилена, призначена для підвищених навантажень.

Встановлено металевий захист радіатора і піддону двигуна. Передній бампер теж сталевий, трисекційний. Світлотехніку захищено сталевими гратами. У комплектацію входять LED ходові вогні і фари з лінзами. Встановлено денну кабіну з пневмосидінням водія, кондиціонером, круїз-контролем і системою мультимедіа.

Читайте також:
На Solutrans 2021 показали новітні автомобілі IVECO