X

В Україні стартував продаж найновішого Mitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport третьего поколения, продажи которого начались в Украине, воплощает концепт стильного и комфортного кроссовера.

Mitsubishi Pajero Sport

Щодо зовнішнього вигляду, то у найновішого Pajero Sport втілено особливий підхід до дизайну фронтальної частини від ММС «Dynamic Shield » — подальша еволюція дизайну, застосованого на наступних моделях лінійки Pajero. У високоякісному стильному дизайні екстер’єру застосовано як спортивні, так і динамічні елементи, щоб відзначити відмінність цього авто від звичайних кросоверів підвищеної прохідності.

В інтер’єрі представлено торпедо з великою консоллю, що личить великому позашляховику. І це ще не все — стильне сріблясте оздоблення та рельєфні сидіння підкреслюють преміальність цього автомобіля.

Курсова стійкість, відчуття від руху та тиша у салоні теж були покращені за допомогою оптимізації підвіски та удосконалених кріплень кузова. Крім цього, новий дизельний двигун та покращена звукоізоляція значною мірою зменшують рівень шуму в салоні. Все це, а також вдосконалені комфортні сидіння та система клімат-контролю роблять салон вишуканим і затишним.

Mitsubishi Pajero Sport

Новий Pajero Sport обладнано 2,4-літровим дизельним турбодвигуном MIVEC1. У парі з новою 8-ступінчастою автоматичною трансмісією, розробленою саме для Pajero Sport третього покоління, цей силовий агрегат вирізняється 17-відсотковим покращенням рівня витрати палива порівняно з його попередником.

Найновіший Pajero Sport пропонує активні та пасивні системи безпеки. Фірмова конструкція кузова для захисту пасажирів під час зіткнення RISE та сім подушок безпеки є винятковою системою пасивного захисту. Системи активного захисту охоплюють систему запобігання фронтальним зіткненням (FCM), систему контролю «сліпих» зон (BSW) та систему запобігання зіткненням під час паркування (UMS).

Крім цього, Pajero Sport третього покоління оснащений багатьма передовими технологіями, а саме: електричним паркувальним гальмом та повністю автоматичним клімат-контролем, що надає можливість встановити різні температури для водія та переднього пасажира.


Pajero Sport третього покоління обладнано ще досконалішою фірмовою системою повного приводу Super Select 4WD. Її доповнює новий режим Off road, що забезпечує ще кращу всюдихідну прохідність та стійкість руху за будь-яких дорожніх умов, а також система контролю руху на схилі (HDC). Разом зі збільшеною до 700 мм глибиною броду, який може долати цей позашляховик, всі ці функції забезпечують прохідність бездоріжжям, що властива винятково автомобілям Mitsubishi.

Виробництво третього покоління моделі Pajero Sport розпочалося в Таїланді у 2015 році. Ціни стартують від 901 200 грн.

Mitsubishi Pajero Sport