X

Провідний постачальник електросамокатів взявся за нешкідливі автомобілі

Найбільший постачальник електросамокатів в Європі — TIER Mobility почав експлуатувати в низці країн розвізні електричні фургони MAN eTGE. Цьому передувало укладення рамкової угоди на поставку загалом 130 машин. Екологічно чисті фургони розвозитимуть акумуляторні батареї для заміни їх в електросамокатах.

На сьогодні “зелені” помічники вже курсують дорогами Великої Британії та Німеччини. Щодо німецьких міст, то це Дюссельдорф, Галле, Інгольштадт, Майнц, Вісбаден, Мюнстер, Ройтлінген і Оснабрюк. Найближчим часом електрофургони також поповнять автопарки TIER Mobility в низці міст Франції, Польщі, Австрії, Норвегії, Швеції та Нідерландів. Крім акумуляторів фургони MAN eTGE також задіюються в перевезенні безпосередньо електросамокатів TIER, коли ті потребують технічного обслуговування або ремонту.

Нагадаємо, що електричні розвізні фургони MAN TGE 3.140 E мають вантажний відсік об’ємом 10,7 м куб.і корисне навантаження трохи менше однієї тонни. Машини мають можливість досить швидко заряджатися — від 0 до 80% ємності батарей всього за 45 хвилин від постійного струму в 40 кВт. На акумулятори MAN надає гарантію 8 років або 160 000 км. Віднедавна MAN eTGE представлені і вже успішно працюють і на українському ринку.

Читайте також:
Электрические грузовики MAN eTGE получили новые кузовные варианты