X

Віталій Кличко показав роботу Золотих ручок (відео)

Мэр Киева Виталий Кличко 23 октября проинспектировал 232 единицы техники коммунальной компании «Киевавтодор», которая должна следить за дорожным покрытием в зимнее время года

Віталій Кличко 23 жовтня оглянув 232 одиниці техніки компанії «Київавтодор», яку було виставлено перед центральним входом на ВДНГ.

Мер зазначив, що вся ця техніка була придбана за останні 4 роки, а загалом парк «Київавтодор» налічує 531 од. техніки. Напередодні зимового сезону було закуплено 38 тис. т піску і 35 тис. тонн солі.

Віталій Кличко похвалив працівників підприємства. У Києві понад 1600 км автодоріг і за останні 5 років було відремонтовано понад 900 км, і це не тільки асфальтове покриття, а й тротуари, і LED-освітлення, і підземні комунікації. В оптимістичних планах на 2020 рік довести до розуму ще 300 км.

Меру показали і новітню техніку, наприклад вантажівки Ford Trucks з обладнанням RASCO від компанії АВТЕК для нанесення рідких реагентів, і раритетну – на кшталт снігонавантажувача «Золоті ручки», як на відео.

Відрадно, що серед нещодавно закуплених машин були і вітчизняні вантажівки – КрАЗи, зокрема повнопривідні.