X

У Львові відкрилося нове WOG CAFE

Открылось очередное заведение нового формата городских ресторанов популярной украинской сети.

Компанія WOG, яка успішно розвиває рітейл-послуги і мережу кафе на автозаправних комплексах, у листопаді 2015 року відкрила у Києві перше WOG CAFE формату сіті-кафе, що працює окремо від АЗК. А з березня 2016 р. почала надавати послуги WOG CAFE в потягах «Інтерсіті». Компанія і далі продовжує експансію на ринку громадського харчування України, розширюючи мережу кафе поза АЗК.

Нове WOG CAFE сіті-формату відкрилося у Львові, в торговому центрі Forum Lviv. Так само, як у столичному закладі і в кафе, інтегрованих у АЗК, гостям пропонують широкий вибір кавових напоїв (близько 20), соків та фрешів, різних страв і десертів американської, італійської, французької та української кухонь: пасти, салати, фреш-сендвічі, лаваші, бургери, хот-доги, тістечка, торти та чізкейки. Завдяки такій різноманітності унікальне меню WOG, спеціально розроблене бренд-шефом компанії, враховує різні уподобання та настрої городян. Загалом меню містить понад 50 найменувань страв і напоїв.

«Формат WOG CAFE, його меню, дизайн і створена в ньому атмосфера втілюють сучасний ритм міського життя. Тому нове кафе у Львові не випадково розташувалося в популярному торговому центрі культурної столиці України. Наше WOG CAFE – це затишний гастрокуточок «Форуму», місце, де відвідувачі центру можуть зарядитися перед здійсненням покупок, відпочити після виснажливого шопінгу або просто зустрітися за філіжанкою найкавовішої кави», – розповідає Сергій Корецький, генеральний директор «ВОГ РІТЕЙЛ».

Як і у всіх закладах мережі, у львівському WOG CAFE діє програма лояльності «ПРАЙД», що дає змогу накопичувати бали і розплачуватися ними за покупки в усім точкам WOG. Крім того, для особистої зручності клієнтів компанія WOG закликає їх активно користуватися мобільним додатком WOG PRIDE. Користувачі програми можуть прокладати маршрут, відстежувати покупки, купувати пальне онлайн, а також отримувати купони зі знижкою на гамбургери, хот-доги і каву.

Цього року в планах WOG відкриття 30 кафе, що працюватимуть окремо від АЗК, по всій Україні, а до 2020 року планується розширення їх кількості до 200, з інвестиціями по $30-50 тис. на кожну точку. Крім того, компанія також активно змінює формат закладів при АЗК. Так, у 2015 році було переформатовано 150 об’єктів, і таку саму кількість закладів буде оновлено до кінця поточного року.