X

«Леви у Львові» – 9 вересня стартує ECOrally PEUGEOT

9 сентября стартует ежегодный экологический проект ECOrally PEUGEOT, который проводит компания «Автопассаж» – официальный дилер PEUGEOT в Украине. В рамках ECOrally владельцы автомобилей PEUGEOT будут соревноваться в топливной экономичности своих авто на маршруте Киев – Львов – Киев.

Мета щорічного ECOrally PEUGEOT від компанії «Автопассаж» – популяризація високотехнологічних двигунів, що дають можливість не тільки економити на паливі, а й мінімізувати негативний вплив на природу. Для досягнення поставленої мети якомога краще підходять бензинові і дизельні двигуни нового покоління PEUGEOT.

У 2015 році рекорд ECOrally PEUGEOT становив 2,2 л на 100 км пробігу. Цього року учасники ралі постараються повторити, а можливо навіть і покращити минулорічний результат. Головною родзинкою стане поява серед учасників нового кросовера PEUGEOT 2008 із бензиновим двигуном PureTech 110 S&S, який два роки поспіль, в 2015 і 2016 роках, став «Двигуном року» в Європі у своїй категорії. Крім того, на відміну від перших двох років, ECOrally PEUGEOT 2016 року братимуть участь тільки аматорські екіпажі. Переможці визначатимуться у двох категоріях – бензинових і дизельних двигунів.

Цього року паливним партнером ECOrally знову стала компанія WOG.

Старт ралі буде дано на 18-му км Житомирської траси, де відбудеться обнулення одометрів. Далі учасники рухатимуться до Львова, обираючи оптимальні умови руху на свій розсуд. Точкою прибуття у Львів стане елітний готель «Леополіс», розташований у центрі міста. А фініш ралі відбудеться в неділю в с.Міла, Київської області.

Другий рік поспіль паливним партнером ECOrally виступає компанія WOG.

Про компанію Peugeot

Компанія провадить свою діяльність у 160 країнах через 10 тисяч представництв у всьому світі. У 2014 році компанія PEUGEOT реалізувала у світі 1 635 тис. автомобілів. Вона активно розширює свою присутність на ринках, впевнено дотримуючись стратегії розвитку в преміальному сегменті. Найвища якість продукції і послуг, елегантний дизайн і уважність до деталей, неймовірні відчуття за кермом – все це дарує неповторні емоції, які можна назвати одним словом – PEUGEOT. Продавши понад 60 мільйонів автомобілів, бренд залишається вірним тим якостям, які забезпечили його успіх протягом 125 років роботи в автомобільному бізнесі.

Представництво PEUGEOT в Україні розпочало свою діяльність у квітні 2010 року. З червня того ж року компанія є імпортером автомобілів і оригінальних запасних частин PEUGEOT в Україні. Бренд PEUGEOT в Україні представлений легковими моделями 208, 301, 308, 308 SW, 508, 2008 і 3008, а також вантажними та вантажопасажирськими моделями Partner і Boxer.

.