X

Vodafone добереться до однієї з найдавніших фортець України

Мобильный оператор «Vodafone Украина» начал обновление мобильной сети в городе Хотин Черновицкой области.

Усе обладнання, яке забезпечує мобільний зв’язок у місті, буде замінено на сучасне – з підтримкою 3G від провідних зарубіжних виробників. В оновленій мережі абонентам буде доступний швидкісний мобільний Інтернет.

Також у мережі нового покоління можна буде користуватися новими, недоступними раніше послугами, наприклад, мобільним телебаченням.

Після модернізації клієнти Vodafone в Хотині зможуть користуватися поліпшеною якістю передачі голосу. Оператор обслуговує в 3G не тільки інтернет-трафік, а й дзвінки, оскільки використовує для надання 3G-послуг всі три робочі частоти.

У мережах 3G Vodafone Україна обриви голосових з’єднань не перевищують 0,14%, що не тільки відповідає світовим стандартам якості групи Vodafone, а й навіть перевищує встановлені еталонні показники.

Роботи із заміни обладнання в Хотині проходитимуть у світлий час доби з 10 до 16 травня. Під час перемикання обладнання та налаштування мережі можливі тимчасові складнощі з доступом до послуг мобільного зв’язку.

Сьогодні абонентам «Vodafone Україна» доступна 3G мережа, яка охоплює найбільшу кількість обласних центрів у країні – це 19 обласних центрів та їх передмістя: Київ, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса, Херсон, Луцьк, Чернігів, Миколаїв, Суми, Полтава, Кіровоград, Дніпропетровськ, Рівне, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль і Дніпропетровськ.

Нагадаємо, раніше «Водафон» став основним постачальником мобільних послуг для «Міжнародних авіаліній України» (МАУ).