X

Vodafone запустив в Україні безлімітний 3G-тариф Unlim 3G

Линейка Unlim 3G включает два тарифа: Vodafone Unlim 3G стоимостью 50 грн и Vodafone Unlim 3G Plus стоимостью 75 грн за 4 недели использования.

Українські клієнти Vodafone можуть не хвилюватися, що їм не вистачить трафіку подивитися ролик на YouTube, завантажити великий пакет документів для роботи чи поспілкуватися з близькими. Оператор запустив тарифну лінійку Vodafone Unlim 3G, яка пропонує перейти на безлімітний трафік і забути про мегабайти.

Unlim 3G розраховані на користувачів мобільного інтернету, яким не особливо потрібні голосові послуги зв’язку. Хоча і дзвінки в тарифі досить вигідні – по 20 копійок за хвилину на мережі всіх українських операторів.

Лінійка Unlim 3G має два тарифи: Vodafone Unlim 3G вартістю 50 грн та Vodafone Unlim 3G Plus вартістю 75 грн за 4 тижні використання. У Vodafone Unlim 3G в абонентську плату входить безлімітний доступ до швидкісного мобільного інтернету. Вартість SMS та хвилини дзвінків на всі українські номери, з мережею Vodafone включно, складе 0,20 грн, дзвінки за кордон у тарифі коштують від 1 грн/хв. Пакет Unlim 3G Plus передбачає, окрім інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі, а також 100 хвилин для дзвінків на інші мережі.

У Vodafone розраховують на чесне використання, тому тариф не передбачає використання каналу іншими користувачами, наприклад, смартфон не можна перетворювати на точку доступу Wi-Fi чи використовувати SIM-картку в модемі. З тарифу також виключили доступ до торент-мереж.

Окрім цього, на максимальній 3G-швидкості (до 42 Мбіт/с) можна в день завантажити не більше 3 гігабайтів, після чого підключається обмеження швидкості до 800 кбіт/с. Незалежно від вивантаженого обсягу швидкість потокового відео обмежена 1,2 Мбіт/с.

Якщо на рахунку не вистачить коштів для оплати на 4 тижні, тоді активується базовий щоденний тариф. У ньому гроші знімаються лише в разі використанні послуг зв’язку впродовж дня. За його умовами, кожні 200 МБ коштують 7 грн, безлімітні дзвінки в мережі Vodafone Україна обійдіться у 3 грн. Дзвінки на інші мережі по Україні будуть по 0,20 грн/хв, стільки ж коштує кожне SMS чи MMS. Дзвінки за кордон відбуваються за тарифом 1 грн/хв, а SMS – по 0,50 грн/шт.

Детальніше про тариф можна дізнатись на сайті оператора.