X

Volkswagen T7 Multivan — розкритий ще один секрет

Конструкторы Volkswagen T7 Multivan поведали об еще одной фишке грядущей новинки – гибридной трансмиссии eHybrid

Напередодні світової прем’єри Volkswagen T7 Multivan, запланованої на 10 червня цього року, Volkswagen Commercial Vehicles відкрив завісу над ще однією родзинкою автомобіля. Це гібридна plug-in силова установка eHybrid, яка дасть змогу машині пересуватися містом переважно на електротязі. Однак на заміських дорогах машина буде використовувати бензиновий двигун з турбонаддувом (TSI), що працює в парі з роботизований коробкою передач із подвійним зчепленням (DSG). ДВЗ також буде автоматично підключатися на низькому заряді батарей або під час руху на високих швидкостях

Читайте також:
На Volkswagen T7 Multivan откажутся от рычага переключения передач

Таким чином, нульовий шкідливий викид тут поєднується з солідним запасом ходу для поїздок на великі відстані, що є оптимальним рішенням для 7-місного MPV в ролі сімейного автомобіля або VIP-шаттла.

Блок літій-іонних акумуляторів розташований під підлогою. Це не тільки економить корисний внутрішній простір, а й знижує центр ваги, що позитивно позначається на стійкості автомобіля. Виробник запропонує свою власну сharging сard для зарядки електрифікованих T7 Multivan на громадських зарядних пунктах. Крім того, буде можливість скористатися станціями швидкої зарядки wall boxes в домашніх умовах.

Читайте також:
Раскрыта главная фишка интерьера Volkswagen Multivan T7