X

Volkswagen T7 на дорогах: фото зовні та всередині

Volkswagen T7 впервые удалось сфотографировать на дороге с новым кузовом, а не в «костюме» предшественника T6

Про майбутнє, 7-ме покоління Transporter ми вже писали не раз, зокрема публікували його шпигунські фотографії. І ось нарешті машину Volkswagen T7 вдалося зняти на дорозі у новому кузові, а не в старому – від моделі T6. Фотографії опубліковано на сайті Motor 1.

Незважаючи на те, що Volkswagen T7 покритий доволі строкатим камуфляжем, все ж можна розгледіти ключові особливість нового дизайну.

Це вужчі фари, низько розташована решітка радіатора і, можливо, вертикальні віконця одразу за передніми стійками, перед дверима. А стосовно корми, то тут увагу привертають горизонтальні задні ліхтарі і масивний спойлер на даху.

Однак це не всі сюрпризи. Під час випробувань Volkswagen T7 машину залишили ненадовго без водія і… папараці вдалося зняти ще й приладову панель.

Погляд одразу вловлює інший щиток приладів і інше оформлення в центрі панелі з великим дисплеєм – хоча він явно спрощений і призначений тільки для дослідних зразків.

Відзначимо, що Volkswagen T7 розроблено на легковий модульній платформі MQB. Машину пропонуватимуть як з переднім, так і з повним приводом. З’являться версії з гібридним приводом, хоча будуть пропонуватися і традиційні двигуни ДВЗ. А стосовно кузова, то Volkswagen T7 очікується з двома колісними базами на вибір.

Щодо термінів виходу новинки на ринок, то, як вважають експерти, це може відбутися вже наступного року, хоча не виключено, що і в 2021-му.